Mund të duket si një ditëlindje e thjeshtë, por kjo është surpriza më e madhe ndonjëherë (VIDEO)

Kjo padyshim është surpriza më e mirë që mund t’i bëhet dikujt ndonjëherë. Kjo grua, nënë e gjashtë djemve kishte ditëlindjen dhe njëkohësisht ishte shtatzënë, por ende nuk e dinte gjininë e fëmijës që mbante në bark, Familja e saj dhe të afërmit e kuptuan këtë fshehurazi nga ajo dhe gjininë e fëmijës së saj e futen në ngjyrën brenda ëmbëlsirës së ditëlindjes. Gruaja ishte e stresuar se a do të ishte ngjyrë e kaltërt që simbolizon mashkullin apo ngjyrë e pembe që simbolizon vajzat. Kur ajo e preu ëmbëlsirën, pa ngjyrën e pembe dhe e kuptoi se pas gjashtë djemësh do të lindte një vajzë, ajo u emocionua shumë dhe përpak sa nuk ra në tokë nga gëzimi. Shikoni videon: