Motrat Mustafa nuk do t’ia falin Lulës për këtë foto që ajo ia ka publikuar (Foto)

Fotografitë e rastit gjithmonë janë më të mira dhe përbëjnë kujtime të ëmbla.
Lulja është ajo e cila i aka shkrepur një foto të tillë motrave të saj, të cilat duken të papërgatitura.
Fotografi të tilla me siguri që ato nuk do ta kishin publikuar, por Lulja si duket e ka shikuar veten dhe e ka hedhur në Instagram.