Motrat e Bruno Mars

foto Qikat mVëllau i tyre, Bruno Mars është një nga këngëtarët më të popullarizuar në botë, por jo vetëm, tashmë edhe motrat e tij, kanë formuar një grup.
Të katër motrat, që formojnë grupin, The LYLAS, kanë debutuar me këngën ‘Come Back’.
Ato pëveq zërit të mrekullueshëm, kanë edhe një pamje të shkëlqyer. Të katërtat, punojnë edhe si modele në agjencione të ndryshme.
Së shpejti, ato do të fillojnë një reality show, që do të zhvillohet në shtëpinë e tyre. Në fokus, do të jetë bashkëjetesa dhe puna e përbashkët. Ky program, pritet të lansohet pas vjeshtës, kur edhe përfundon albumi.
The LYLAS apo Love You Like A Sister, do të thotë Të Dua Sikur Motër./LajmeOnline/