Motra seksi e Afërdita Dreshaj?

Jehona Dreshaj është motra bukuroshe e këngëtares dhe modeles Afërdita Dreshaj. Profili i saj në Facebook është bërë tepërt i frekuentuar, ndërsa janë të shumtë ata që mendojnë se Jehona është me e bukur se Afërdita.