Motra diplomon me temë për vëllanë dëshmor (Video)

Lendita Smajli, këtë të hënë, diplomoi në fakultetin e shkencave politike ku për temë diplome pati të bëmat e vëllait së saj dhe bashkëluftëtarëve të tij të Brigadës 132 “Myrt Zeneli”.
Ajo e mbaroi punën e nisur nga vëllai i saj, Luan Smajli nga Jabllanica e Gjakovës i cili u vra në luftë dhe nuk arriti të diplomojë në fakultetin e historisë.
Luan Smajli ishte student i vitit të parë në Fakultetin filozofik, drejtimi Histori, kur iu bashkëngjit pjesëtarëve të UÇK, para se të binte heroikisht me 29 janar te 99’s, në Rugovë të Hasit.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë

Video