Moti: Vetëm deri me këtë datë do ketë vapë të madhe, temperaturat e larta do zbresin

Sipas parashikimeve të fundit kjo vapë pritet të zgjasë vetëm në këto në dhjetë ditët e para të gushtit ( temperatura deri në 38 gradë), e më pas mund të presim rënie të temperaturave në vlera mesatare.

Pra, prej 10 gushtit, temperaturat do fillojnë të zbresin, deri në 28 gradë. Prej kësaj date deri në fund të muajit gusht temperaturat nuk do të jenë më të larta se 30 gradë.

Ndryshe në këto temperatura siç janë këto ditë, Në këto kushte, shumica e qytetarëve po i drejtohen detit apo pishinave për të gjetur pak freski, por mjekët dermatolog apelojnë për kujdes, veçanërisht fëmijët dhe të moshuarit