Moss zbulon të pasmet

foto (1)Kate ka fituar famë në vitet e 90-ta, falë pamjes së bukur, por edhe zbulimit të hireve të saj për publikun.
Për dy dekada, modelja Moss edhe më tutje vazhdon të ketë vetëbesim dhe të zbuloj, pjesë të trupit të saj.
Në mbrëmjen e hapjes së javës së modës në Paris, në mesin e shumë të famshëmve, 30 vjeqarja kishte zgjedhur një palë të poshtme të holla, të mbështjella me diamante, e të cilat zbulonin një pjesë ‘të mirë’ të pjesës së saj të pasme./LajmeOnline/Moss m Moss mm