Mos ua vendosni këta emra fëmijëve tuaj, arsyeja…

Disa emra janë gjithnjë në modë për t’u përdorur, sado që kalon koha, përderisa të tjerët bëhen të bezdisshëm dhe dalin jashtë asaj që ne përballemi çdo ditë, ecjen përpara, drejt modernes.

Përderisa shumë prindër duan që t’ju vendosin fëmijëve të tyre emra modern, të tjerë duan që emrat e fëmijëve të jenë unik, transmeton lajmi.net

Një bazë të një kërkimi të bërë nga disa analistë botërorë, janë treguar emrat të cilat janë pothuajse në zhdukje.

Ata morën të gjithë emrat që datojnë nga viti 1930. Pastaj ata identifikuan emrat që nuk ishin përdorur prej një gjysmë dekade, nga viti 2010 deri më 2015.

50 emra që janë më pak të popullarizuar.

Ja disa prej tyre që janë pranë zhdukjes, për vajza dhe djemë :

Meshkuj:

Cross, Rashard, Hilario, Vinson, Reymundo, Vito, Leopoldo, Brevin, Raymon, Eloy, Norberto, Arnulfo, Kiefer, Rosendo, Domingo, Wilfredo, Armand, Ivory, Joesph, Guadalupe, Kerry.

Femra:

Tayah, Alliyah, Georgina, Shaniah, Katheryn, Suzanna, Ofelia, Jacquelin, Daijah, Jessie, Portia, Gil, Joleen, Leeann, Corrine, Shakira,Janna, Sommer, Minerva, Elvira, Cathryn, Katharine, Malinda.