“Mos u kruaj me burrin tim” dhe rreh dashnorën e burrit (VIDEO)

2-182-300x182_1468582641-6182109-530x300Kjo video është kryer në Kinë ku skena të tilla ndodhin shpesh.
Një grua së bashku me një mikeshën e saj, po hakmerren ndaj dashnores së burrit.

Ajo e zhvesh në mes të rrugës dashnoren dhe e rreh pa mëshirë.