Mos pastë kush vjehërr të keqe si unë!

Si e mori vesh nëna e tij se isha shtatzënë, si e çmendur më bërtiti dhe më tha të abortoja!
Më akuzoi se të gjitha i kisha planifikuar që ta fitoja “vizën” për të hyrë në familjen e tyre të pasur.
I dashuri im i dëgjonte me ligësi fyerjet që m’i bënte ajo dhe nuk fliste asnjë fjalë, shkruan Dafina, nga Peja.
Albani ma pat dhënë unazën e fejesës para pesë muajsh, babait tim i tha se ishte duke u përgatitur për dasmë, kurse prindërit e tij as që ishin në dijeni për fejesën tonë!
Lexo rrëfimin e plotë më poshtë

Rrëfimi