Mos paç punë me majmun? (Video)


Kjo video me siguri do t’ju bëjë të qeshur.
Nga ajo që shihet, dy tigra ndjekin një majmun për ta ngrënë. Por, preja e tyre qëlloi shumë e zhdërvjellët. Ai sillet sikur tallet me ta, ndaj i provokon dhe i godet tigrat sa herë që kacavirret nëpër drunj. Madje, del fitimtar.
0