Mos lexo po ke zemër të dobët! Ja gjërat e frikshme që na ndodhin kur flemë gjumë, por nuk e dimë

Të gjithë duam një gjumë të rehatshëm për të rikuperuar energji për të nesërmen.
Por është e vështirë të gjesh dike që nuk ka përjetuar gjëra të çuditshme përveç ëndrrave.
Disa kanë parë veten në ajër, disa janë zgjuar poshtë krevatit, e disa kanë dalë somnambul në mes të rrugës…Si qëndron e vërteta?
BrightSide ka bërë një përmbledhje të këtyre eksperiencave të frikshme aq sa ka pasur raste që nga frika dhe ankthi gjatë këtyre përjetimeve, disave iu është ndalur zemra së rrahuri.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim