“Mos hip mbi kalë”, nuk e dëgjoi këshillën dhe ja çfarë i ndodhi (Video)

kali_1473583388-3754304Një person mbi peshë ka vendosur të kalërojë, mirëpo ajo që i ndodh më pas ju shkrin së qeshuri. Edhe pse me shumë mundim hip mbi kalë për të kalëruar, si duket kali nuk mund ta mbajë tërë peshën e tij, por shikojeni videon se çfarë i bën.