Mos flini në bark: Do shokoheni kur të kuptoni çfarë ndodh me trupin tuaj

Dëshira më e madhe e disave është që ta përqafojnë jastëkun dhe të flenë në bark.

Ndoshta fakti që jastëku juaj përmban 17. 500 baktere më shumë se sa WC, do të ju ndihmoj të i largoni këtë vesi të dëmshëm. Të gjitha këto baktere të padukshme mund të ndikojnë në lëkurën tuaj negativisht, duke ju shkaktuar akne.

Vetëm 8% e njerëzve flenë në shpinë, e në fakt kjo është pozita më e mirë edhe për shpinën tonë mirëpo edhe për lëkurën.