Mos bëni gabim të shkoni me termusë në plazh, ja çfarë ndodh në jugun e Shqipërisë! (Foto)

Është kthyer në traditë tashmë që në plazhet publikë apo dhe ato privatë të ndalohet marrja e ushqimeve me vete.
Kjo ka filluar që të ndodh prej kohësh në plazhet shqiptare, ku përveçse çmimeve të larta që kanë në bare dhe lokale apo dhe çadrat dhe shezlongët, tashmë nuk lejohet të marrësh asgjë me vete. Qoftë edhe ujë të ftohtë. Kjo foto eshte shkrepur ne plazhin e Himares.