Morena “godet” nga banjo mbahuni (FOTO)


Këngëtarja me linjat seksi Morena Taraku, ka postuar një foto në rrjetin social instagram duke mos i lënë shumë imagjinatës, ajo shfaqet tejet provokuese e mbuluar me peshqir të bardhë dhe me të mbrendshme të kuqe.
Si gjithmonë ajo di që herë pas here ti “qeras” fansat e saj me foto të këtilla.

vdm12804294_10208851856838211_148313396_n