“Moonlight Rainbow Fountain”, shatërvani më i bukur në bote (video)

Ky shatërvan eshte gjithashtu edhe me i gjati.

e92b7cd3-24a8-40c9-b709-7bf50934e87b---0-

 

“Moonlight Rainbow Fountain” është shatërvani më i gjatë në botë. Ai ndodhet i ndertuar mbi uren me te madhe te kryeqytetit koreano jugor Seul mbi lumin Han, dhe lidh dy distriktet Seocho dhe Yongsan.
Mirëpo, kjo s’është veçantia e vetme që gëzon. Në fakt siç mund të shihet është e pasur me drita shumëngjyrëshe, që krijojnë një efekt spektakolar për ata që kanë mundësi ta shohin nga afër. Por edhe nga larg, jep vërtet përshtypje të jashtëzakonshme, gjë që mund ta vëreni në videon e mëposhtme.