Momenti kur përleshen simpatizuesit e VV-së dhe PDK-së (Video)

Vetëvendosja dhe koalicioni PAN me dy tubime në sheshet e Prishtinës festuan siç i kanë vlerësuar ata fitoret e tyre.
Pasi përfundoi tubimi i VV-së disa aktivistë të kësaj partie shkuan te tubimi i PDK-së ku edhe provokuan,
Pasi u lëshuan fishekzjarret simpatizuesit e dy partive u përballën afër komunës së Prishtinës.
Policia u detyra të ndërhyjë që të shmang ndonjë përleshje më të madhe.
Ndiqeni videon.
VIDEO