Momenti kur gjarpri sulmon një kameleon të pambrojtur (VIDEO)

gjarperKu është momenti kur një kameleon i pambrojtur është ballë për ballë me një gjarpër të uritur, që e ha atë për drekë.

Pamjet tregojnë gjarprin duke e rrethuar kafshën përpara se ta sulmojë duke i injektuar helmin paralizues.

Fotot dhe video janë realizuar nga Paula Webster në Madagaskar.