Momenti kur foshnja 6-javëshe i flet nënës të saj (VIDEO)

safe_image-8Një nënë dhe një baba ngelën të shtangur kur vajza e tyre gjashtë javëshe u tha “hello (përshëndetje)” kur i pa ata. Çifti nga Salisbury, Wiltshire, ka shpërndarë një video të mahnitshme ku tregon momentin kur foshnja thotë fjalët e para. Foshnja Charlotte Wheeler-Osman, tashmë tetë javëshe, habiti prindërit e saj kur i përshëndeti me fjalë.