Momenti kur Adelina Ismaili kurorëzohet “Miss Kosova 1997” (Video)


Këngëtarja Adelina Ismaili, kulmin e suksesit të saj e kishte arritur pas shpalljës si më e bukura e Kosovës në vitin 1997.
Edhe pse Kosova në vitin 1997 ishtë në një gjendje jo të mirë, jeta kulturore nuk kishte vdekur tërsisht dhe në atë kohë ishtë organizuar “Miss Kosova 1997”, ku kuroren e më të bukures e mori shpallur Adelina Ismaili, shkruan Magazina.al

Adelina, sot më nuk është e pranishme si dikur në skenë, arsyet e largimit nga skena nuk dihen, po ajo vazhdon të bashkëjtojë me të dashurin e saj Valin në Zvicër.
ADELINA