Momenti i sikletshëm kur udhëtares i kontrollohet vagjina (Video)

Shërbimi kontrollor i aeroportit të Detroit në SHBA, ka irrituar tej mase pasagjerët, por edhe personat që kanë parë videon, pas abuzimit që u bë me një pasagjere. Anglea Rey ndërsa ishte duke kaluar tek pika e kontrollit ka mbetur e shtangur kur kontrollorja i ka kërkuar që ta hapë këmbët, pasi do t’i kontrollonte vagjinën. “Nuk do më kontrollosh vagjinën, apo jo?”, i ka thënë vajza e çuditur. “Më duhet ta bëj”, i përgjigjet punonjësja teksa i fut duart. Në ato momente vajza shpërthen në lot dhe përfundon regjistrimi i videos. Video ka hapur debate të shumta nëse këto masa janë normale apo jo.