Momenti i frikshëm kur fantazma futet në ujë

screenshot_2-12-650x358Ky është momenti i frikshëm kur një fantazmë hyn në ujë ku janë duke u larë dy djem. Në video fillimisht shihen 3 djem duke u larë, pastaj njëri largohet dhe dy të tjerë mbesin duke luajtur, në ndërkohë nga kamera është kapur një “fantazmë”, Videoja e postuar 3 vite më parë përsëri është duke u komentuar ende, për shkak se shumë pretendojnë se aty shihet një fantazmë. Shikoni videon dhe gjykoni: