Momentet prekëse kur ushtarët i takojnë për herë të parët fëmijët e tyre (Video)

screenshot_1-31-650x358Kjo video do të ju prekë zemrat secilit nga ju! Ushtarët nga vende të ndryshme të botës, iu është dashur të largohen nga shtëpia për misione të ndryshme dhe shpesh mbas vetes kanë lënë gjithçka, duke përfshirë edhe gratë e tyre shtatzëna, Shpesh, rruga ka qenë më e gjatë sesa që paramendohej dhe kur janë kthyer në shtëpi i kanë gjetur fëmijët e tyre. Shikoni videon: