Momente magjike dhe tmerri të shpërthimit të vullkanit (Video)

Passport.jpg1

Këto pamje të habitshme tregojnë shpërthimin e vullkanit Villarica, i cili ka detyruar mijëra njerëz të lënë shtëpitë e tyre.

Një alarm i kuq është lëshuar në orën 06:00 të ditës së djeshme, në luginën qendrore të Kilit, rreth 400 kilometra në jug të Santiago-s, sipas Zyrës Kombëtare të Emergjencave, transmeton Telegrafi

Fenomeni natyror u kap nga stacionet lokale të lajmeve, të cilat treguan imazhet e shpërthimit të vullkanit.

Villarica është një nga vullkanet më aktivë të Amerikës së Jugut.