Moment i tmerrshëm, trajneri i cirkut copëtohet nga një luan (Video)

3aec2be500000578-3989956-image-m-12_1480593947080-634x358Ky filmim i tmerrshëm tregon momentin kur një trajner cirku është copëtuar nga një luan, gjatë një shfaqje në Egjipt. Trajner Islam Shaheen, ishte filmuar duke lëvizur me një shkop dhe me një luan, kur u ngjit në shkallë gjatë performancës në Aleksandri. Në atë moment, një luan i tretë erdhi në pamje dhe nisi një sulm të egër mbi trajnerin, Trajnerët e tjerë u përpoqën të ndihmojnë Shaheen e shtrirë për tokë. Shaheen e dërguan në spital, por vdiq më vonë nga plagët e marra. Sipas vëllait të tij, ai kishte punuar si trajner cirku për dhjetë vjet.