Moment i dhimbshëm, familja i jep Lamtumirën Ergit! (Video)

ergi-dini-780x439_1480178350-9921264Këngëtari i njohur, Ergi Dini, ka humbur jetën më 21 nëntor në një aksident të tmerrshëm rrugorë. Ergi, është varrosur menjëherë të nesërmen në varrezat e Shkodrës, në qytetin ku u lind dhe u rrit. Në linkun e mëposhtëm mund ta shikoni momentin e dhimbshëm kur motra vajton Ergin.