Moderatori ofendon në emision vogëlushin me kancer, por ja si si e pëson pastaj… (VIDEO)

Shikuesit e emocionit të mëngjesit në Britani, i ka tmerruar moderatori Eamon Holmes i cili në një moment me një koment ofendues e ka fyer rëndë fëmijën i cili lufton me një lloj të rrallë kanceri.
Dawson Wilcock ka vetëm 15 muaj kur është diagnostikuar me hepatoblastoma, kancer në mëlçi, kanë vendosur të marrin pjesë në emision për të treguar se ka filluar koha për mbledhjen e fondeve për shërimin e djalit 22 muajsh në Amerikë.
Moderatori Hol;,es ka uruar familjen e djalit të vogël që t’i mbledhin fondet për shërimin e djalit sa më shpejtë, por në mbyllje të emisionit ai është shprehur në mënyrë ofenduese.
“Të urojmë suksese Dawson dhe të presim kur të rriten flokët dhe ti të bëhesh më i bukur”, ka thënë Holmes, ku dhe ka shkaktuar një tmerr publik.
Nëna e tij ka qenë e tronditur, por edhe në Twitter shumë shpejtë ka marrë bujë me komente të ndryshme.
“Nuk e di se si ka mundësi që ky të jetë ende në punë. Pse është dashur të shprehet në këtë mënyrë. Sa njeri i pavlefshëm”, janë disa nga komentet.
Por Dawson është duke bërë hemoterapi dhe nuk është duke ecur me ritme të mira. Për këtë arsye prindërit kanë filluar një fushatë për mbledhjen e fondeve që mund të mbledhin diku rreth 550 mijë dollarë për t’i mundësuar shërimin të voglit.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO