Modelja seksi nuk gjen partner, krijon faqe online për njohje

Një vajzë e bukur me profesion modele dhe me forma super seksi, pa partner. Lucy Harrold, një vajzë angleze 25 vjeçare pretendon se ka shumë vështirësi për të pasur një takim me një mashkull. Lucy, modele e linjave të të brendshmeve ka krijuar një faqje online për njohje, në mënyrë që të gjejë shpirtin binjak. “Meshkujt stepen nga pamja ime. Askush nuk bën përpara. Shumë prej tyre mendojnë se unë dua pranë vetes vetëm model, por kjo nuk është aspak e vërtetë. Jam shumë e rezervuar, por ka vite që një mashkull nuk më fton për të pirtë diçka apo për të darkuar. Ndihem e vetmuar”-thotë 25 vjeçarja.