Modelja rrëzohet në pasarelë

bukur“The show must go on”. Një modele është rrëzuar në pasarelë gjatë prezantimit të koleksionit të stilistes, Alexandra Kazakova në javën e modës në Moskë. Ajo është rrëzuar në mes të pasarelës dhe asnjëra nga modelet e tjera nuk e ka parë, por kanë vazhduar sikur nuk kishte ndodhur asgjë, të përqendruar në maksimum tek ecja e tyre.