Modelja i fërkon gjenitalet të ftuarit në spektakël dhe ia mat: Ja sa të gjatë e ka (Video)

mo_1477833382-9169859Ndonjëherë edhe në spektakle apo konkurse të ndryshme ekzagjerohet, por ky që do të shikoni më poshtë me të vërtetë që është i tepruar. Në një shfaqje në Korenë e Jugut, vajzat modele të veshura vetëm me bikini dhe në majë të këpucëve të larta, i fërkojnë organin gjenital meshkujve që kanë ardhur në atë shfaqje, në mënyrë që atyre t’iu rritet dhe të mund t’ua masin. Videoja është me përmbajtje erotike, siç mund ta shikoni edhe vetë.