Modelja e paralizuar: Edhe unë e shijoj seksin

thumb (1)Sophie Morgan mbeti e paralizuar pas një aksidenti me makinë në vitin 2003 kur ishte vetëm 18 vjeçare. Nuk ka asnjë ndjesi nga mesi e poshtë por pohon se arrin të ndjejë kënaqësinë e marrëdhënieve seksuale. “Shumicën e jetës sime e kaloj në karrigen me rrota. Por unë bëj seks. Njerëzit me aftësi të kufizuara gjithsesi e shijojnë marrëdhënien seksuale njësoj si të tjerët”, thotë vajza. Sophie thotë se arrin të ndjejë penetrimin dhe kënaqësinë e kalimit në orgazmë.

 

“Këto ndjenja natyrisht që janë krejt të ndryshme nga ato përpara se të më dnodhtë aksidenti pasi kuptohet se janë një numër i madh nervash që nuk funksionojnë fare”, tregon Sophie./lajmifundit