Modelja del në rrugë krejtësisht e zhveshur, me vetëm disa xhinse të ngjyrosura në trup

Një modele doli nëpër qendrën e një qyteti duke veshur asgjë përveç një xhakete dhe disa xhinseve të pikturuara në trupin e saj.

Modelja nga Uruguaji, Gime Gelos u filmua në qytetin e Montevideos si pjesë e një eksperimenti social për të testuar “se sa e shpërqendruar është shoqëria në Uruguaji”.

Videoja tregon bjondinën duke u bërë gati për të dalë në rrugë e zhveshur, me një artist i cili pikturon xhinset në pjesën e poshtme të trupit të saj,

Artisti i pikturon aq mirë xhinset në trupin e saj, sa që ato duken të jenë të vërteta. A do të mund t’i dallonit ju se nuk janë reale? Shikoni videon më poshtë: