Modeli shqiptar që po çmend femrat italiane (Foto-Video)

capture_1463237657-4134945Enrico Sheko është një nga modelët e rinj të një asgjësie mode në Itali i cili më pamjen e tij duket se i ka fituar shumë shpejt zemrat e femrave italiane.
22­vjeçari me origjinë shqiptare, jeton e studion në Breshia të Italisë dhe tashmë ka filluar të bëhet edhe një fytyrë e njohur në fushën e modelingut.

13220170-1081194295280185-1075551459-n_1463237588-2104427