Mjeku rreh pacientin me grushte dhe del nga dhoma, më pas ndodh gjëma

Rastet që mjekët kanë abuzuar me pacientët e tyre nuk janë të rralla. Por një video e postuar tek Mirror tregon një mjek, i cili është treguar ç’njerëzor me pacientin e tij 89- vjeçar.

Pamjet tregojnë mjekun, i cili godet pacientin dhe me grusht dhe e kap nga kyçet e dorës duke ia shtrënguar.

Më pas mjeku është larguar nga dhoma pa menduar fare se çfarë mund t’i ndodhte pacientit. Pacientit nuk ka mundur t’i shpëtoj dhunës së mjekut. Ai ka humbur jetën, pasi ka pësuar infarkt.

Mjeku është arrestuar dhe i është hequr licenca për të ushtruar profesionin.