Mjeku humb durimin, godet me grushte pacientin (Video)

Një anesteziolog nuk ka mundur t’i durojë sjelljet e një pacienti që iu ishte nënshtruar dy ‘by pass-ëve’ në zemër, saqë ka filluar ta godasë atë me grushte.

1

Incidenti është xhiruar nga kamerat e sigurisë, ndërsa doktori Andrei Votyakov ka thënë se i sëmuri ishte i pasjellshëm dhe se ai ishte stresuar pas orarit të gjatë të punës prej 36 orësh.