Mjekja e re sulmon taksistin, ja çndodhi më pas me ta! (VIDEO)

Një mjeke nga Florida, në gjendje të dehur ka sulmuar taksistin dhe pastaj hyri në makinën e tij dhe i hodhi atij gjithçka madje edhe telefonin e tij celular.

Edhe pse shoferi tha se ai nuk do të ngrejë padi kundër saj, sepse ajo ka qarë duke thënë se kjo do të shkatërronte jetën e saj, një nga dëshmitarët që ka ndodhur aty ka publikuar videon në YouTube dhe ka arritur madje edhe në lajmet e televizioneve lokale. transmeton TetovaSot.

Spitali ku ajo ka punuar thanë se ajo do të pezullohet në pritje të hetimeve, por i njëjti fat i ka ndodhur edhe shoferit.
Untitled