Mjekët tmerrohen çfarë gjejnë në trupin e pacientes (Video)

Myku-i-pacientesAna Zigenhorn kohët e fundit kishte probleme me peshën. Nisi të vërë re se për motive të panjohura shëndoshej gjithnjë e më tepër. Ndjente dhimbje dhe djegie në të gjithë trupin, deri kur një ditë u vizitua. Doktoresha Susan Kolb vendosi të hapë gjoksin e saj për të kuptuar arsyen e problemit. Ajo bëri një zbulim tronditës. Protezat e saj të gjoksit ishin mbuluar tërësisht me myk. Menjëherë pasi i hoqi ato, simptomat e pacientit u larguan dhe Ana vendosi që të bëjë publike imazhet, në mënyrë që të tregonte historinë e saj e të ndërgjegjësojë femrat e tjera.