Miss Kanadaja: Justin është mendjemadh

f1_29-sahar1364582176Otavë, 29 mars – Duket se jo të gjithë njerëzit e duan Justin Bieberin. Madje as të gjithë  kanadezët, shtetit nga vjen Bieber. Bukuroshja e Kanadasë, Sahar Biniaz nuk ka folur fjalë edhe aq të mira për bashkëvendësin e saj.

Ajo ka thënë se Justin “ia shpif” dhe nuk i pëlqen aq shumë, shkruan TMZ.

Mirëpo duket se bukuroshja kanadeze ka arsye pse nuk e pëlqen Bieberin.

Ajo i ka treguar reporterit të këtij medium se Justin është edhe mendjemadh, pasi që ajo e kishte lutur një herë të bënte një fotografi me të, por këngëtari e ka refuzuar.