Miset pa grim të tmerrshme, ja si duken Drenusha Latifi e Diana Avdiu (Shiko Fotot)

1_475x474[1]Shikoni ketu lart

Pasqyrë moj pasqyrë, a ekziston ndonjë më e bukur se unë?!
Kështu mund të thonë femrat, të cilat zgjidhen si më të bukurat e spektakleve të bukurisë, por me kalimin e kohës bukuria e tyre zbehet ose ndoshta make up-i e bën efektin e tij. Ato janë të reja, por kjo nuk do të thotë se nëna natyrë ka qenë e pakursyer me bukurinë e tyre.

Drenusha Latifi dhe Diana Avdiu, që të dyja mbi kokë mbajnë kurorën e “Miss Kosova”, por në këtë rast pa grim ato duken të tmerrshme!

2_475x356[1]