Miriami e sjellshme dhe engjëllore? Reagimi që bëri ndaj fanses do t’ju befasojë

Miriam Cani shpesh është cilësuar si femra më fytyrën e bukur dhe gjithnjë të qeshur. Por duket se kur këngëtaren e bezdisin shumë, ajo nuk ua përton aspak.
Kështu ka ndodhur më një komentuese në faqen e saj të Instagramit ku e kanë “kritikuar” për vetullat e trasha.
Je shumë e bukur natyrale. Pse i ke trash aq shumë vetullat. Dukesh keq. Dukesh sikur je fallto me gjithë këto vetullat”, ishte komenti që e ngacmoi Miriamin.
Sepse kështu më pëlqen mua”, ia ka kthyer ajo.