Miratohet Ligji për Veteranët e UÇK-së

Kuvendi i Kosovës miratoi Ligjin për Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës me 73 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Lidhja Demokratike e Kosovës lëshoi sallën shkaku i mosmiratimit të amandamenteve të saj që do të njihnin edhe Ministrin e Mbrojtjes së Qeverisë në ekzil./rtk/