Miranda Kerr nudo në “Elle”

Miranda Kerr nudo në kopertinën e “Elle Spain” për muajin maj. Modelja australiane dukej e mrekullueshme, seksi dhe e nxirë nga dielli. Fotot, cilat janë bërë në Zvicër janë mostuar nga vetë 31-vjeçarja ne faqen e Instagramit.