Ministri gjerman: Ushqimet me mish kali t’i hanë të varfrit (Video)

gercMinistri gjerman: Ushqimet me mish kali t’i hanë të varfrit Ndërkohë që skandali i mishit të kalit është përhapur në thuajse çdo vend të botës (këtu tek ne nuk e merr vesh kush se ç’hamë), ministri gjerman i Zhvillimit ka sugjeruar që ushqimi me mish kali duhet të shpërndahet tek të varfrit. Dirk Niebel tha se ai mbështet një propozim të një anëtari të partisë në pushtet dhe shtoi se nuk mund të hidhet ushqimi i mirë. Sipas BBC, opozita e ka hedhur poshtë idenë, por një prift ka thënë se duhet marrë në konsideratë. Ndërkohë çështja e mishit të kalit do të diskutohet nga ministrat e Agrikulturës në BE.

http://youtu.be/5s1pEHNtqAg