Miliarderi ofron 180 milionë dollarë për atë që martohet me vajzën e tij (Foto)

milarderi-768x432_1477285897-9241214-530x300Miliarderi kinez Cecil Chao, po ofron shumën marramendëse të 180 milionëve dollarë për cilindo mashkull që do të martohej me vajzën e tij lezbike.
34-vjeçarja Gigi Chao është një lesbike që pret që i ati i saj të pranojë këtë fakt, ndërsa shpreson që ai të ndalojë së tentuari për t’ia ndërruar asaj orientimin seksual.

Ajo, gjithashtu, pret që i ati të pranojë se Sean Eve është “reja” ose “burri” me të cilën ajo u martua në një ceremoni civile në Paris në vitin 2012.

Sean dhe Gigi janë së bashku prej nëntë vitesh dhe janë me të vërtetë të lumtur.

Hong-Kongu nuk i njeh martesat e të njëjtit seks dhe deri në vitin 1991 homoseksualiteti konsiderohej krim.cecil-02_1477285876-3052232

cecil-03_1477285880-4810124

cecil-04_1477285884-2066513