Miliarderi kinez ofron 180 milionë dollarë për atë që martohet me vajzën e tij, por ka një problem

Miliarderi Kinez Cecil Chao ofron shumën “e çmendur” prej 180 milionë dollarësh për çdo mashkull që do të martohet me vajzën e tij lezbike.

Vajza 34-vjeçare Gigi Chao është lezbike dhe pret nga i ati i saj që ta pranojë këtë fakt.

Ajo gjithashtu shpreson që babai i saj të pranojë orientimin e saj seksual.

Ndërkaq ajo pret edhe që i ati i saj të pranojë bashkëshortin e saj homoseksual që u martua në një ceremoni civile në Paris, në vitin 2012

NO ONLINE USE. sourced from Gigi Chao’s facebook page. Gigi Chao with Sean B Eav.