Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth i japin fund lidhjes (FOTO)

281Raportohet se aktorja Miley Cyrus është ndarë nga i fejuari i saj, Liam Hemsworth.

Lajmi vjen në një moment kur aktorja 20- vjeçare e serialit “Hannah Montana” pati deklaruar se ajo dhe i fejuari 23- vjeçar janë të lumtur bashkë.

Por mediat thonë se tanimë mes tyre ka përfunduar gjithçka.

Aktori 23- vjeçar është kthyer në Australi, ku është fotografuar së bashku me mamanë e tij.

Mediat shkruajnë se arsyeja e ndarjes ishte stili i ndryshëm i jetesës për të dy. Ajo preferonte shumë festat dhe jetën e shfrenuar.373 640 730 1120