Milaim Zeka ja lyp buzën e poshtme Kallashit


Në edicionin e ardhshëm të “N’Kosovë show”, janë të ftuar gazetari Milaim Zeka dhe valltarja e njohur si Kallashi.

Siç kuptohet, që të dy kanë krijuar show. Gjithçka mbetet për tu parë të dielën.

Pas xhirimeve të emisionit, Milaimi e Kallashi e kanë bërë një “selfie” bashkë, ku Zeka është përpjekur ti fryjë buzët, ama siç shihet efekti ka qenë zero.

Miliami është dashur t’ia kërkoj së paku buzën e poshtme Kallashit që të realizohet kjo pozë tashmë e famshme.
KALL