Mik besnik! Po ju a do e guxonit një gjë të tillë për shokun tuaj? (video)

12Është një pyetje e cila mund t’i drejtohet gjithkujt!
Deri ku do arrinit për të ndihmuar një mik?
Është mesnatë dhe bie telefoni, nga ana tjetër e receptorit miku yt të thotë: “Më ndihmo se jam ngatërruar keq. Po luaj poker me disa tipa të rrezikshëm dhe u kam shumë borxh…!”.
Shikoni se si reagoi miku i thirrur për ndihmë në videon që vijon: