Mijëra kosovarë në kampet e Hungarisë dhe Francës (Video)

Mijëra kosovarë po lënë vendin e tyre duke kaluar rrugë të vështira për të kërkuar një jetë më të mirë në ndonjërin nga vendet e Evropës Perëndimore.

Rreth katër mijë prej tyre vazhdojnë të mbahen nëpër kape të Hungarisë, si vendi i parë, pas kalimit të Serbisë, rrugë përmes së cilës pretendojnë Evropën.

Koha Vision, ka realizuar një reportazh special dhe ekskluziv të kësaj rruge, të cilin e ka transmetuar mbrëmë në emisionin Interaktiv. Reportazhi sjellë rrëfimet e atyre që kanë pefunduar në burgje e kampe në Hungari, dhe nëpër tenda në Francë./LajmeOnline/